Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Задорожня О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Задорожня О. С. Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною [Електронний ресурс] / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко, І. Л. Корецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 214-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_29
| 2. |
Задорожня О. С. Bплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження ?-каротину в пісочному печиві [Електронний ресурс] / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 297-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_46
| 3. |
Задорожня О. І. Кластери як засіб підвищення якості морської освіти на початку XXI століття [Електронний ресурс] / О. І. Задорожня // Педагогічний альманах. - 2017. - Вип. 36. - С. 247-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pedalm_2017_36_44
| 4. |
Слюсаренко Н. В. Розвиток інформаційних технологій в системі морської освіти України: Історія та сьогодення [Електронний ресурс] / Н. В. Слюсаренко, О. І. Задорожня // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми. - 2018. - Вип. 50. - С. 368-373. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mitimpt_2018_50_77
| 5. |
Задорожня О. Використання інформаційних технологій у закладах морської освіти України (80-ті рр. XX ст.) [Електронний ресурс] / О. Задорожня // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2020. - № 10. - С. 490-500. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pednauk_2020_10_50
|
|
|